Blog Archives

Fotomovimento, a més de ser uns dels nostres convidats de l’acte de fotoperiodisme del proper dijous 7 de febrer, s’han erigit en els “fotografs oficials” del cicle de periodisme. Dilluns també van estar presents i van fer fotos de l’acte de periodisme ciutadà i 2.0 amb la Gemma Parera del periòdic popular La Burxa del barri de Sants, la Silvia Cepero de La Tele on presenta el programa Harticultura, el fundador de Kaosenlared Manel Màrquez i la periodista freelance Lali Sandiumenge.

Advertisements

1 Comment

February 6, 2013 · 12:35 am

Nou número de Reset a la cuina

Reset, un projecte que pasarà per les jornades el día 13 de febrer amb la presència de la seva coordinadora Alba Muñoz, ha publicat que està preparant un nou número de la seva revista digital després de #Reset 0 i #Reset 1.

Nuestra meta es extender y multiplicar el efecto de la herramienta mediática Reset por todos lados: queremos que esta revista digital imprevisible resquebraje la competencia estéril que caracteriza a nuestra herida comunidad por nutrir a los medios masivos –que nos precarizan, que no escuchan– en favor de la cooperación. Queremos tejer redes, promover la aparición de una conciencia –crítica- de colectivo profesional que nos ayude a construir los medios, plataformas e iniciativas periodísticas que creamos convenientes. Y que nos permita pasarlo bien, enriquecernos, mientras transformamos el oficio o parte de él.

Cooperació, consciència crítica, transformar el ofici. Sona interessant, eh? Doncs a les Jornades de comunicació alternativa podràs saber més sobre Reset.

Leave a comment

January 27, 2013 · 10:27 pm

El 4 de febrer comença el taller de periodisme independent i d’investigació des del que s’editarà la Revista Bauab. Els objectius són impulsar el reporterisme urbà, d’investigació i fora dels mitjans tradicionals. Participen com a professorat dos dels nostres convidats Pere Rusinyol i Lali Sandiumenge. L’inscripció al curs té un cost de 700 euros.

Leave a comment

January 19, 2013 · 11:35 am